PORTFOLIO

Stijlvol herenhuis

Stijlvol herenhuis

Mijn opdrachtgevers wilden graag een modern, licht, ruimtelijk en contrastrijk interieur met een tikkie kitsch decor. Zo gezegd, zo gedaan!

Stijlvolle meidenkamer Utrecht

Stijlvolle meidenkamer Utrecht

Studio Melanie Parker ontwierp een stijlvolle meidenkamer met maatwerk kast, bureau en inbouwbed. Cato is gek op haar nieuwe kamer en laat deze vol trots aan vriendinnen zien.

Expat appartement Zwitserland

Expat appartement Zwitserland

Studio Melanie Parker ontwierp een warm en tijdloos interieur voor een expat appartement in Zurich, Zwitserland. Inclusief een decoratief lichtplan, maatwerk kasten en designer klassiekers.

Bedrijfspand Huis & Hypotheek

Bedrijfspand Huis & Hypotheek

Het bedrijfspand kreeg een huiselijke sfeer, een praktische indeling en een goed lichtplan. Een heerlijke plek voor medewerkers én klanten. #interieuradvies #lichtplan #bedrijfspand #huiselijk

Stadsvilla Bloemendaal

Stadsvilla Bloemendaal

De bewoners van deze villa worstelden met de lastige indeling van de ruimtes. Ze wilden een kookeiland, veel opbergruimte, optisch meer ruimte en overal in huis een praktische indeling. Studio Melanie Parker bedacht hiervoor oplossingen.

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.