Expat villa Amsterdam Zuid

Kind- en katvriendelijk interieur

Mijn expat klanten hadden een duidelijke wens: Een warm en rustgevend interieur, met natuurlijke materialen in Japandi stijl, dat zowel kind- als katvriendelijk is.

Het gezin moest binnen slechts enkele maanden verhuizen van Brazilië naar Nederland. Op wat persoonlijke spullen na zou er niets mee gaan.

Vertrouwen & deskundigheid

Aangezien het gezin nog in het buitenland woonden, was hun vertrouwen essentieel. Het bed was de eerste aanschaf. Mijn klant is hiervoor meegegaan naar de leverancier. Voor alle overige meubelen vertrouwden ze op onze kennis en kunde.

Ons uitgebreide en professionele netwerk in de interieurbranche was een must om deze klus te klaren!

Met een strakke deadline en onder een aantal duidelijke voorwaarden moest het huis volledig worden ingericht. Van de bank tot aan de theelepels aan toe… Een uitdaging die we graag accepteerden!

Wat een heerlijke ruimte is de master bedroom geworden! Mijn klanten zijn dol op lezen.  Daarom creëerden we zoveel mogelijk leeshoekjes. Ook in de master. Met een fijne comfortabele stoel en goede verlichting spendeert mijn klant hier, met veel plezier, vele uren.

Het prachtige designer bed is een ware eyecather en past uitstekend bij hun wensen van prettig slapen in Japandi stijl.

Met warme tinten, natuurlijke materialen en organische vormen die de strakke lijnen afwisselen creëerden we een home away from home! Een plek waar ze met trots en liefde familie en vrienden uitnodigen.

In veel ruimtes ontwierpen wij maatwerk meubelen. Zo ook in beide kantoren. Maatwerk is ideaal; je bent volkomen vrij in materiaal, kleur, maten, vormgeving en functionaliteit. Jouw unieke, persoonlijke meubelen!

Fun kidsroom

De speelse kinderkamer heeft enorm veel ingebouwde opbergruimte. Ideaal voor al het speelgoed, boekjes en kleding. Daardoor is er veel ruimte voor leuke dingen. Zoals een huis-bed, een heuse tipi en een fijn zitje. En ook hier weer een leesplek.

Gegarandeerd uren speelplezier. Een plek waar hun zoontje heerlijk vrij buiten de lijntjes kan kleuren!

Customer review:

“We couldn’t be happier to have partnered with your Studio. Your professionalism, creativity, hard execution and dedication to making our vision a reality was outstanding.

We highly recommend you to any future clients without hesitation. Thank you for your hard work and for making our house beautiful.”

Rafael and Gabriela

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.