Stijlvol herenhuis

Een stijlvolle en praktische keuken met mooie onderhoudsarme materialen. 

Roel en Ellen: “We zijn nog iedere dag zo blij met de investering in ons interieur!’

Mijn opdrachtgevers wilden graag een modern, licht, ruimtelijk en contrastrijk interieur met een tikkie kitsch decor.

De wand die de keuken afsloot van de rest van de woning werd verwijderd. Dit creëerde direct een ruimtelijk gevoel. De bovenkasten in de keuken werden vervangen voor een plank over de gehele breedte voor mooie accessoires.

Om voldoende opbergruimte te creëren, ontwierp ik een grote keukenwandkast waarin de apparatuur werd geīntegreerd. Nu komt het leuke: Eén van de deuren in wandkast leidt naar de trapkast. I love a secret door!

Het is een praktische keuken: de materialen zijn makkelijk in onderhoud en de indeling is goed doordacht. Tuurlijk een marmeren aanrechtblad is prachtig, maar zeer gevoelig voor kringen en krassen. Nu hebben mijn klanten wel de looks, niet de lasten!

Als eyecather in de living ontwierp ik een tv- haardkast. Geheel binnen de interieurstijl met mooie zachte tinten, rijke materialen en goede verlichting. En al die vervelende draden? Die zijn uit het zicht. Ideaal!

Uit een super fijne samenwerking met mijn leuke klanten onstond een prachtig resultaat!

Meer weten? Bekijk mijn werkwijze. Of neem direct contact op als je ook een passend, mooi interieur wilt.

Terug naar >> portfolio

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.