SLAAPKAMERONTWERP ONLINE 

Slaapkamer: oase van rust

Voldoende kwalitatieve slaap is belangrijker dan ooit! Te weinig slaap verzwakt namelijk je immuumsysteem en verhoogt het risico op depressie en burn-out. Je slaapkamer speelt hierbij een belangrijke rol. Schrik niet: Je spendeert er maar liefst een derde van je leven! Dat betekent dat je per jaar bijna 3.000 uur in je slaapkamer doorbrengt. Hoe creëer je een prettige ruimte waar je rustig in slaapt valt en fris weer opstaat? Hierbij help ik je graag. En dat kan digitaal, zonder elkaar te ontmoeten.

Jouw nieuwe slaapkamer

Rust en een fijne sfeer creëren! Dat staat voorop in jouw nieuwe slaapkamer. Dat kan binnen vrijwel iedere interieurstijl. Alle functies die je graag in je slaapkamer terug ziet, verwerk ik waar mogelijk in het ontwerp. Je ontvangt jouw slaapkamer in 3D design zodat je precies ziet hoe het gaat worden.

Je ontvangt digitaal:

  • 2D plattegrond met indeling op schaal.
  • 3D perspectieven
  • Moodboard om jouw stijl te visualiseren
  • Kleuradvies
  • Materiaaladvies
  • Decoratief lichtplan

Werkwijze

Stap 1: We starten met een telefonische intake. Daarin vertel jij over je smaak, wensen, eisen en levensstijl. Mijn vragen zijn erop gericht om jou en de ruimte beter te leren kennen.

Stap 2: Om aan de slag te kunnen gaan, ontvang ik van jou graag een plattegrond met maatvoering en zoveel mogelijk foto’s van de slaapkamer. Heb je foto’s, materialen of andere zaken die jou aanspreken, stuur die ook mee.

Stap 3: Binnen een week ontvang je jouw persoonlijke slaapkamerontwerp waarmee je zelf aan de slag kunt. Wil je een maatwerkmeubel? Kijk dan bij mijn werkwijze en tarieven voor maatwerkoplossingen.

Investering en contact

De investering is €595,- inclusief btw.

Hiervoor krijg je een uitgewerkt interieurplan en de kans om samen te sparren. Dat is heerlijk als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Neem hieronder gerust contact op om een datum te prikken voor de telefonische intake. Dan maken we samen jouw droomslaapkamer!

Plan jouw online intakegesprek!

Spreken mijn werkwijze en stijl jou aan? Laten we dan een afspraak plannen.

Je kunt mij bereiken via:

Mobiel: +31 6 137 60 442

Email: [email protected]

 

Of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.

Neem contact op!

7 + 9 =

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.