TARIEVEN

Mijn tarieven zijn simpel en transparant. Ik werk met een starttarief voor het interieurontwerp dat je vervolgens naar eigen wens kunt aanvullen met XTRA DESIGN Pakketten.

STARTPUNT:

INTERIEURONTWERP BY STUDIO MELANIE PARKER

  • Intakegesprek 
  • Offerte
  • Moodboard
  • Materialenplan – kleuradvies – 2D plattegrond
  • Indeling van de ruimte in 3D-visual
  • Decoratief lichtplan
  • Presentatie op locatie of in mijn interieurstudio

Investering: vanaf €2.395,- inclusief btw*.

*Deze prijs is gebaseerd op het ontwerp van de begane grond. Voor extra ruimtes, zoals badkamer en kantoor geldt een additioneel tarief.

 

XTRA DESIGN PAKKETTEN

Wil je een completer advies of verder ontzorgd worden? Kies dan voor één of meer XTRA DESIGN pakketten:

 

PAKKET 1:

HET LICHTPLAN

Vanaf €995,-

Naast het decoratieve lichtplan ontvang je ook het technische lichtplan. Op het technische lichtplan staan alle (inbouw)lichtpunten, het type verlichting en de maatvoering aangegeven. Tevens ontvang je tips over de juiste lichtbronnen en een armaturenadvies geheel passend bij jouw interieurstijl.

PAKKET 2:

MAATWERK MEUBELEN

Vanaf €350,-

Om jouw interieur perfect passend én uniek te maken, werk ik vaak met maatwerk oplossingen. Afmetingen, materialen, vlakverdelingen, verlichting: alles klopt! Ik kan het hele proces uit handen nemen. Van ontwerp tot offerte en begeleiding bij de plaatsing van het meubel. En als finishing touch: de afstyling van het meubel. 

PAKKET 3:

PROJECTMANAGEMENT

Uurtarief

Heb jij weinig tijd of zin om je bezig te houden met de tijdsintensieve begeleiding van leveranciers en specialisten? Geen probleem. Ik neem je zoveel mogelijk werk uit handen. Ik onderhoud het contact met leveranciers, plan bezorgingen en begeleid de plaatsing van (maatwerk) meubelen. Hierbij wil ik jou zoveel mogelijk ontzorgen.

PAKKET 4:

GO SHOPPING!

Vanaf €495,-

Slenter jij uren door de woonboulevard om uiteindelijk met lege handen of een miskoop te vertrekken? Dan is dit pakket wat voor jou. Ik ga meubelen voor je shoppen of we gaan samen op pad. Miskopen zijn verleden tijd. Je bespaart jezelf tijd, geld én veel frustraties. Let’s go shopping!

PAKKET 5:

THE FINISHING TOUCH

Vanaf €495,-

Op basis van jullie input en budget ga ik accessoires shoppen. Vervolgens richt ik de ruimte in en plaats alle zorgvuldig uitgekozen accessoires op een eigen plek. De ruimte past optimaal bij jullie smaak en straalt eenheid en rust uit. Alles is klaar! Tijd om te gaan genieten van jullie droomhuis.

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek!

Spreken mijn werkwijze en stijl jou aan? Laten we dan een afspraak plannen.

Je kunt mij bereiken via:

Mobiel: +31 6 137 60 442

Email: [email protected]

 

Of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.

Neem contact op!

12 + 8 =

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.