Stijlvolle hoekwoning Almere

Natuurlijk rustig design

De bewoner van deze woning wilde haar woning door een professional laten inrichten. Ze riep mijn hulp in. Al snel bleken we op één lijn te zitten. Behalve de bank en eetkamertafel ging de gehele beganegrond op de schop. De houten vloer kreeg een opknapbeurt, de keuken werd vervangen en met nieuwe raambekleding en verlichting wisten we de juiste sfeer te creëren.

Maatwerk tv kast

De begane grond heeft een klassiek L-vorm. Op de lange wand stond een tv kast die volledig in het niet viel. Daarom bedacht ik een royaal tv meubel dat fungeert als echte eyecatcher met extra opbergruimte. Deze werd in een prachtige vergrijsde kleur geschilderd. Wat een rustig en stijlvol beeld geeft.

 

 

Karpet in zithoek

Achter de bank kwam sfeervol behang. In de hal lieten we hetzelfde behang terugkomen wat gelijk een gevoel van eenheid schiep. De wandlampen spoten we zelf in een bijpassende kleur. Met een karpet werd de zithoek afgekaderd tot een gezellige plek waar ze ‘s avonds de dag doornemen en in het weekend familie en vrienden ontvangen.

Interieur afstylen

De inrichting was klaar. Studio Melanie Parker heeft ook voor de afstyling gezorgd. Hoog op het verlanglijstje van de bewoners stond: meer plek voor foto’s en accessoires. Naast de tv kast bedacht ik hiervoor een wandlijst die we in dezelfde kleur lieten schilderen als de muur. De mooiste accessoires, foto’s en aandenken kregen hier een plekje.

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.