EXPAT SERVICES

Interieuradvies in Weesp

Ga je verhuizen of betrek jij over enige tijd een nieuwbouwwoning in Weesp? Of blijf je op je huidige stek, maar wil je je interieur grondig verbouwen? Wij helpen je graag met het ontwerp én de realisatie van jouw nieuwe interieur. Jouw persoonlijke stijl, vormgegeven door ons.

Met onze uitgebreide kennis van de interieur- en designmarkt helpen we je met het complete plan. Van indeling, maatwerk meubelen, keukenontwerp tot aan het totale lichtplan en de badkamer.

Heb je moeite met het vinden van professionele partijen in Weesp om het interieurplan uit te laten voeren. Wij helpen je verder. Al jaren werken we samen met een team van betrouwbare vakmensen die hun werk tot in de puntjes uitvoeren. Van vloeren, stucers en schilders tot vakkundige interieurbouwers.

BENIEUWD HOE IK JOUW KAN HELPEN BIJ JE NIEUWE INTERIEUR IN WEESP

JOUW NIEUWE INTERIEUR

Wij helpen jou om het (ver)bouwproces zo leuk en duidelijk mogelijk te maken. In plaats van duizenden opties geven we je er drie om uit te kiezen. Altijd binnen jouw smaak en budget.

Ontzorgen is ons motto waardoor keuzes overzichtelijk en plezierig worden. Dit is de fijnste weg naar jouw nieuwe interieur in Weesp.

Lees de ervaringen van opdrachtgevers die jou voorgingen:

HOE WERKEN WIJ?

In negen overzichtelijke stappen werken we aan jouw nieuwe interieur. Het begint altijd bij een intake waarbij ik je graag ontmoet en je vragen stel om erachter te komen wat belangrijk voor je is en hoe je wilt wonen.

Ook kom ik graag langs in je huidige en/of nieuwe woning om te zien wat je wilt behouden, waar je op gevallen bent en hoe de lichtinval is.

Lees hieronder de overige stappen:

PORTFOLIO

Mijn ontwerpen schitteren in allerlei soorten woningen in de regio Weesp. Van vrijstaande villa, luxe vakantiewoning tot fraaie hoekwoning.

Jouw smaak en levensstijl staan centraal. Je herkent onze interieurs aan weldoordachte indelingen, een tijdloos en stijlvol ontwerp en aan het gebruik van natuurlijke materialen

Wil je alvast zien wat ik ontwerp? Kijk bij mijn projecten:

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op!

+31 613760442 |  [email protected]

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.