Bedrijfspand Huis & Hypotheek

Ontwerp een huiselijk kantoor

Deze klant was zo blij met de metamorfose van haar huis dat Studio Melanie Parker werd gevraagd om de basis te leggen voor het interieur van het bedrijfspand van Huis & Hypotheek. Het moest vooral een huiselijke sfeer krijgen, praktisch en stijlvol zijn. Studio Melanie Parker bedacht de indeling, gaf kleuradvies, hielp bij de materiaal- en behangkeuzes en het lichtplan.

Kabels uit het zicht

Op de enorme wand naast de open trap kwam stijlvol behang en in plaats van een balie creëerden we een zitje voor klanten. Tegelijkertijd bleek dit dé perfecte plek voor de vrijdagmiddagborrel. De geplande keuken op de begane grond veranderden we in een praktische pentry. Dat bespaarde geld en ruimte. Doordat we vooraf goed over de indeling hadden nagedacht, kwamen er vloerpotten en zaten de wandcontactdozen op de juist plek. Hierdoor bleven de meeste kabels bij de bureaus uit het zicht.

Armatuur als blikvanger

Goede kantoorverlichting zorgt ervoor dat medewerkers zich fitter voelen en beter presteren. Door het hele pand werd er gekozen voor inbouwverlichting afgewisseld met wandarmaturen. Boven de vergadertafels en in de vide kozen we voor opvallende armaturen. Echte eyecathers! Duurzaamheid stond voorop bij het kiezen voor ledverlichting. Op de lange termijn wordt hierbij een besparing gemaakt op de energiekosten. Een win-win.

 

Voel je thuis op kantoor

Voor een moderne, huiselijke sfeer wisselde Studio Melanie Parker natuurlijke materialen af met stoer staal en een strakke gietvloer. Het eindresultaat is een heerlijke werkplek met veel (dag)licht, ruimte en sfeer. Bovendien is het een prachtig visitekaartje naar de klant. De klant voelt zich gelijk thuis op kantoor. Een prachtig compliment!

Op de hoogte blijven van inspirerende blogs, nieuwe projecten, studio nieuws & interieurtips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.